Andere producten

Rolluiken

Rolluiken bieden je een grote meerwaarde in veiligheid of bescherming tegen extreme hitte en wind. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende kleuren afhankelijk van je bijpassende raam of deur. Als materiaal voor het rolblad kan je een keuze maken uit pvc of aluminium welk bij grote oppervlakte steeds aluminium zal zijn.

De onderlat bestaat steeds uit alu en altijd in de kleur van je raam of deur. Om het comfort te verhogen kunnen deze voorzien worden van een motor die aangestuurd wordt door een schakelaar, afstandsbediening, ipad of gsm.

 

 

Screens

Door gebruik te maken van screens controleer je de hoeveelheid warmte die welkom is per seizoen in de winter is deze dan ook zeer welkom, maar in de zomer kan dit snel uitdraaien in oververhitting van jou woning. Ook is een screen het ultieme product dat je aanpast naar elke leefgewoonte of persoonlijk gevoel.

Screens kunnen opbouw maar ook volledig onzichtbaar geplaatst worden waardoor je binnen en buiten geen kast kan waarnemen. Om het comfort te verhogen kunnen deze ook bediend worden met een schakelaar, afstandsbediening, ipad of gsm.

 

 

 

Vliegenramen

Bij het ventileren van je woning is het niet aangenaam dat insecten zomaar binnen kunnen. Vandaar dat er verschillende oplossingen zijn zoals vliegenraam en deuren. Al deze producten zijn afgestemd op de kleur van raam of deur. Met dergelijke oplossing hebben deze dieren geen impact op jou nachtrust.